Hilversum, 5 mei 2017

Iedereen die ons al een tijdje volgt weet dat wij in 2013, 2015 en 2016 de muzikale stukken 'Christ Above All' en 'The Story' mochten uitvoeren samen met het interkerkelijk koor Inspiration. Onder leiding van jawel, onze eigen pianist Pim Philipse. Daarnaast schuift onze leadzangeres wanneer nodig met plezier als soliste bij het koor aan en verzorgen we samen jaarlijks de muzikale invulling tijdens de kerstnachtdienst in 'de Graankorrel' in 's Graveland. Zo is er in de loop der jaren een leuke samenwerking ontstaan tussen koor en band.Nu is het zo dat Inspiration op zoek is naar nieuwe leden, en dit willen wij graag bij jullie onder de aandacht brengen.
Dus ben je op zoek naar een gezellig, enthousiast koor, lees dan zeker de onderstaande oproep, bezoek de open repetitie en vertel het door!

Zondagavond 21 mei: open repetitie-avond bij INSPIRATION.

Het koor INSPIRATION is op zoek naar nieuwe leden!

In 2002 is Inspiration opgericht als interkerkelijk gemengd koor. De leden van het koor komen onder andere uit Ankeveen, Kortenhoef, ‘s-Graveland, Nederhorst den Berg en Hilversum. Momenteel bestaat het koor uit zestien leden. Inmiddels heeft Inspiration tweemaal een groot concert uitgevoerd, in 2013 “Christ above all” en in 2015 “the Story”; beide concerten onder de enthousiaste en inspirerende leiding van onze dirigent Pim Philipse. Het plan bestaat om ook in 2018 weer een nieuw project in te studeren en uit te voeren. Verder verlenen wij regelmatig medewerking aan kerkdiensten in de regio. Ons repertoire is vierstemmig en bestaat uit religieuze nummers van o.a. de European Choral Club.

Na de zomervakantie repeteert Inspiration op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in het Honk achter “de Graankorrel”, Zuidereinde 15 te ’s-Graveland. De eerste repetitieavond is op donderdag 7 september. In de zomermaanden wordt niet gerepeteerd. Op de derde donderdagavond van de maand is er geen koorrepetitie.

Om het ook voor nieuwe leden aantrekkelijk te maken, willen wij met ingang van het nieuwe seizoen ook ons repertoire gedeeltelijk vernieuwen. Verder houden wij op zondagavond 21 mei een open repetitie-avond voor nieuwe leden van 20.00-22.00 uur in het Honk, adres zie boven. Op deze avond zijn nieuwe leden van harte welkom om de sfeer te proeven en uiteraard mee te zingen! Als je je van te voren even aanmeldt bij één van de bestuursleden (zie onder), dan zorgen wij dat er een map voor je klaar ligt!

Graag tot ziens op 21 mei!

P.S. Kijk ook eens op onze website: www.inspiration-wijdemeren.nl

Namens het bestuur:

Thea Schaap tel. 035-6563185

Florence van Rheenen, tel. 06-47037219

Jantie de Vries, tel. 035-6564921